Als je op zoek bent naar een condoom dat meer gevoel geeft tijdens de seks, zoek dan niet verder dan het dunne condoom. Hoewel gewone condooms geweldig zijn om bescherming te bieden tegen zwangerschap en soa’s, bieden ze niet altijd de mate van sensatie waar sommige mensen naar verlangen. Een manier om de sensatie te verhogen is door een dunner condoom te gebruiken. Laten we eens kijken waarom dunne condooms van Condoom NL voor jou geschikt kunnen zijn!

Dunne condooms = meer sensatie

Het primaire voordeel van het gebruik van een dun condoom is meer gevoeligheid en genot. Omdat deze condooms dunner zijn dan gewone, zorgen ze voor meer wrijving en warmteoverdracht tussen de partners tijdens de seks. Dit kan leiden tot geestverruimende orgasmes en een algehele betere seksuele ervaring. En omdat het materiaal dunner is, kun je ook meer van het lichaam van je partner voelen!

Soorten dunne condooms

Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten dunne condooms op de markt. Enkele voorbeelden zijn Durex Extra Sensitive, Skyn Original Feel, Trojan Supra Bareskin, LifeStyles Ultra-Thin Lubricated, en ONE Pleasure Plus. Afhankelijk van wat voor sensaties je tijdens de seks prefereert (denk aan vorm of textuur), is er waarschijnlijk een dun condoom dat perfect bij je past!

Zijn dunne condooms veilig?

Ja – mits correct gebruikt! Voor zowel gewone als dunne condooms gelden dezelfde veiligheidsregels – zorg dat het goed past (niet te strak of te los) en gebruik voldoende glijmiddel (zowel op waterbasis als op siliconenbasis werkt goed). Het is ook belangrijk op te merken dat de meeste dunne condooms niet zo sterk zijn als dikkere; daarom kun je ze het beste niet gebruiken met glijmiddelen op oliebasis, waardoor ze gemakkelijk kunnen breken of afglijden.

Kortom…

Of je nu op zoek bent naar extra sensatie of gewoon iets anders wilt dan je gebruikelijke go-to condoom keuze, dunne condooms kunnen precies zijn wat je zoekt (en wel op https://www.condooms.nl)! Niet alleen zorgen ze voor meer sensatie tijdens de seks, maar ze hebben ook de extra bonus dat ze meer als huid aanvoelen dan gewone latex condooms. Maar als het gaat om veiligheidsmaatregelen zoals pasvorm en glijmiddel, zorg er dan voor dat je alle instructies zorgvuldig opvolgt – dit zorgt voor maximaal plezier met minimale risico’s! Door verstandig te kiezen als het tijd is om condooms in te slaan, heb je alle hulpmiddelen die nodig zijn voor een geweldige seksuele ervaring, elke keer weer!

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen